المقادير :
2 كوب جوز هند
1 كوب دقيق
2/1 كوب سكر ناعم
3 ملاعق سمن
زبادى
ملعقه بيكنج بودر
مكسرات حسب الرغبه.
طريقة العمل :
ناخذ جوز الهند ونضيف عليه السكر الناعم ثم نضع البيكنج بودر على الدقيق ونضعهم على خليط جوز الهند ونقلبهم جيدا ونضع السمن عليهم ونقلبهم ونضيف الزبادى حتى تكون عجينه متماسكه ثم نفردها فى صنيه ونضعها فى الفرن حوالى 10 دقائق ثم نقطعها وهى ساخنه وهى داخل الصنيه ونسقيها بالعسل البارد قليل فقليل ونتركها تبرد
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق